Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ο ερωτευμένος πλησιάζει πιο κοντά σας


Ένα πρόσωπο που είναι ερωτευμένο μαζί σας, θα αναζητήσει διάφορους τρόπους για να είναι πιο κοντά  σας. Ο ερωτευμένος δηλαδή, μειώνει τον προσωπικό του χώρο και πλησιάζει όσο πιο κοντά μπορεί.
Θα καταλάβετε ότι ο προσωπικός χώρος ενός ατόμου έχει γίνει μικρότερος, όταν αυτός ή αυτή αισθάνεται άνετα μαζί σας ακόμα και στην ελάχιστη δυνατή απόσταση. Σε ένα δωμάτιο γεμάτο από ανθρώπους, πάντα θα προσπαθήσει να βρίσκεται κοντά σας διαρκώς.
Ο προσωπικός χώρος είναι συνήθως πολύ σημαντικός για τους ανθρώπους, γιατί τους επιτρέπει να έχουν την ελευθερία και ανεξαρτησία που χρειάζονται. Η μόνη περίπτωση στην οποία κάποιος μπορεί να θυσιάσει τον προσωπικό του χώρο και να επιδιώξει να είναι κοντά σε κάποιον, είναι όταν είναι ερωτευμένος.
Το πρόσωπο αυτό θα έχει την τάση να κλίνει το σώμα του προς το μέρος σας, είτε όταν κάθεστε ή όταν σηκώνεστε. Η κατεύθυνση του σώματος του θα είναι πάντα στραμμένο προς εσάς.
Η ψυχολογία λέει ότι αρκεί να παρατηρήσεις την κλίση του σώματος για να καταλάβεις αν δυο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι, ή αν κάποιος αρχίζει να ερωτεύεται.
Αν για κάποιο λόγο το σώμα δεν μπορεί να στραφεί προς εσάς, τότε η κατεύθυνση της  ματιάς του θα δείξει ποιος είναι στο μυαλό του προσώπου αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου