ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ


Η πρώτη αγάπη ποτέ δεν ξεχνιέται!!!

Όλα αρχίσανε πριν από 10 χρόνια όταν ήμουνα στην ηλικία των 12 ετών, εγώ κι αυτός 16…
Έμενε Αθήνα αλλά ερχότανε κάθε καλοκαίρι στο χωριό και στις γιορτές…. έτσι άρχισε και η ιστορία μας…
Το καλοκαίρι του 2005 κάναμε για πρώτη φορά έρωτα… Ποτέ δεν το μετάνιωσα παρότι ήμουνα αρκετά μικρή, διότι ήτανε μαζί του….
Περάσαμε πολλές δύσκολες καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια με πολλά εμπόδια να μας χωρίζουνε και το κυριότερο απο όλα την αποσταση που ήτανε αρκετα μεγάλη…
Έχουνε περάσει πολλά χρόνια από τότε…. μεγαλώσαμε …. αλλάξαμε ζωές … σχέσεις … περάσαμε δυσκολίες και γενικώς η «σχέση» μας κ η επικοινωνία μας άρχισε να φθειρεται..
Όμως πιστεύω πως όντως η πρώτη αγάπη ποτέ δεν ξεχνιέται γιατί ετσι έγινε και με εμάς… Μπορεί να χαθήκαμε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και πλέον να έχουμε ο καθένας διαφορετικό σύντροφο στη ζωή του όμως ακόμη βρισκόμαστε και κανουμε έρωτα, όπως την πρώτη μας φορα…..
Βέβαια ίσως δεν είναι σωστό διότι μέσα από όλο αυτό ίσως πληγωθούνε κάποια άτομα. Ομως στην αληθινή αγάπη δεν υπάρχει σωστό και λάθος…
Ξέρω πως ότι κι αν γίνει στις ζωές μας, πάντα κάτι θα μας ενώνει…

Πόνος στην ζωή και στην αγάπη

Είμαι μια κοπέλα καταρχήν ευαίσθητη. Πέρασα πολλά στην ζωή μου και για αυτό δεν μπόρεσα να ξεπεράσω τίποτα. Έχω στο ενεργητικό μου χωρισμένους γονείς και έναν βιασμό στα 8,5. Η μητέρα μου μετά από αυτό προσπαθούσε να με προστατεύει.
Τελικά η πρώτη μου πλατωνική σχέση ήταν στα 17,5. Όμως ήταν με μικρότερο, 3 χρόνια μικρότερος από μένα. Και όπως ήταν φυσικό, η μητέρα του δεν τον άφηνε να έχει δεσμό με μεγαλύτερη. Γι αυτό και της το εκρυβε, όπως επίσης  προσπαθούσε να το κρύψει σε μέρη που σύχναζαν άτομα γνωστά του.
Ζώντας σε χωριό δεν μου δινόταν η ευκαιρία να παίξω με άλλα παιδιά και τελικά, όταν μετακόμισα στην πόλη, ήθελα να κάνω ό,τι δεν μπόρεσα μικρή.
Έτσι με μια φίλη μου πήγαμε για κάλαντα και εκεί γνώρισα τον Ν. Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας με την πρώτη ματιά! Είχαμε κοινούς γνωστούς και τελικά τα φτιάξαμε.
Ωστόσο, δεν έχω ξεπεράσει ακόμα τον βιασμό μου και ούτε πρόκειται. Του είπα τι μου έχει συμβεί. Τον έβλεπα μετά να απομακρύνεται, να φοβάται περισσότερο μην μας δουν, ακόμα και να αδιαφορεί αν είμαι καλά.
Έκανα τα ΠΑΝΤΑ για να είμαστε μαζί. Αλλά δεν γινόταν. Πεισματάρης και επειδή φοβόταν μην τον διώξει η μαμά του από το σπίτι (επειδή ήταν υιοθετημένος), αδιαφορούσε.
Του είπα να χωρίσουμε και μου είπε ένα απλό οκ. Δεν τον ένοιαξε. Τον ρώτησα αν ήθελε κι αυτός να χωρίσουμε και μου είπε ότι το ήθελε, αλλά κάτι τον σταματούσε.
Παρακάλεσα να ξαναείμαστε μαζί και ας μην βρισκόμαστε (χαζομάρα το ξέρω αλλά μετά από ό,τι έπαθα δεν ήθελα πάλι κάτι αποτυχημένο) αλλά αυτός τίποτα. Και τελικά μετά απο 2,5 μήνες χωρισμού μου είπε ότι με αγαπάει ακόμη. Κάθε μέρα έκλαιγα μεχρι τότε. Έχασα 15 κιλα.
Του είπα αφού μ” αγαπάει, γιατί δεν θέλει να κάνουμε μια καινούργια αρχή? Και μου είπε πάλι όχι. Μετά από αυτό έκανα απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις  φλέβες μου.
Πονούσα πραγματικά γιατί τον αγάπησα παραπάνω και από την ζωή μου. Δεν έκανα απόπειρα για να το μάθει, αλλά δεν μπορούσα να κλαίω άλλο. Έπαθα καταθλιψη και δεν με ένοιαζε ούτε αν πεθάνει όλος ο κόσμος εκτός από αυτόν. Ήθελα να είναι καλά κι ας μην είμαι εγώ.
Του είπα να χωρίσουμε την στιγμή που ήθελα να αφεθώ ολόκληρη πάνω του. Αλλά δεν το κατάλαβε.
Τώρα έχω προχωρήσει με άλλη σχέση όντας χωρισμένη από τον Ν. ήδη 3,5 μήνες, αλλά δεν τον έχω ξεπεράσει. Α και κάτι σημαντικό. Ο «επόμενος» είναι πάλι μικρότερος!


2 σχόλια:

  1. Η ΑΓΑΠΗ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σε μισώ επειδή με πλήγωσες ή επειδή με άφησες και με έκανες να κλάψω...σε μισώ μόνο γιατί με έκανες να φοβάμαι να ξαναγαπήσω!!! Δεν σε μισώ που δε μ' αγαπάς...σε μισώ γιατί μ' άφησες να σ' αγαπώ!!!Τα δάκρυα που δε φαίνονται, είναι τα δάκρυα που πονάνε περισσότερο!!!Αν κάποτε με ρώταγαν πως θέλω να πεθάνω, θα έλεγα μέσα στην αγκαλιά σου, να με κρατάς σφιχτά μέσα στα δυο σου χέρια και μ' ένα γλυκό φιλί να φεύγω για τ' αστέρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή