Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

7 τρόποι για να βελτιώσεις την σχέση σου!!!!


Στην αρχή κάθε σχέση είναι στα καλύτερά της. Ταξιδάκια, εκδρομές, γέλια, χαρές..Κανείς δεν μας λέει ότι αυτό δεν θα συνεχίσει να γίνεται και στα επόμενα χρόνια. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που αυτή η μαγεία και η λάμψη των πρώτων ημερών ίσως να χάνεται και να χρειάζεται μία μικρή βοήθεια για να επανέλθει!  Υπάρχουν κάποια μικρά κολπάκια για να ξαναγυρίσετε και πάλι πίσω στις καλές μέρες του ρομαντισμού που είχε η σχέση σας!!

1.Στείλε του γλυκά μηνύματα στο κινητό

Στέλνεις πολλά μηνύματα στην διάρκεια της ημέρας να τον ενημερώσεις για το τι συμβαίνει;Σίγουρα είναι ένας υπέροχος τρόπος αυτός για να του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι και ότι τον σκέφτεσαι . Αλλά γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις το επίκεντρο των μηνυμάτων σου αυτόν; Στείλε του ένα μήνυμα να του λες πόσο υπέροχος είναι και πόσο ευτυχισμένη σε κάνει που υπάρχει στη ζωή σου και θα δεις ότι θα τον κάνεις να περιμένει πάνω από το κινητό για μήνυμά σου όπως τις πρώτες μέρες της σχέσης σας!

2. Πάρτον τηλέφωνο για να του πεις σ' αγαπώ

Είναι δεδομένο ότι τον παίρνεις τηλέφωνο κατά την διάρκεια της ημέρας όταν χρειάζεσαι κάτι από αυτόν. Τι θα έλεγες να τον έπαιρνες τηλέφωνο για να του πεις ότι τον αγαπάς; Ότι σου λείπει; Κάποιες φορές παίρνοντας τηλέφωνο μόνο όταν θέλεις να τον ρωτήσεις κάτι, δίνεις την αίσθηση ότι τον θυμάσαι μόνο σε στιγμές ανάγκης. Άλλαξέ το και πάρτον τηλέφωνο απλά για να του πειςΣ'ΑΓΑΠΩ!!

3.Έξτρα φροντίδα και αγάπη

Η στοργή και φροντίδα μπορεί κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβουμε να χαθεί και τότε να έρθει η ρουτίνα στη σχέση. Θυμάσαι που τον φιλούσες κάθε φορά πρωτού να φύγει στη δουλειά και όταν γυρνούσε; Η παροχή αυτής της αγάπης από το πουθενά μπορεί μερικές φορές να είναι οι καλύτερες αναμνήσεις για την σχέση σας!4.Πάρτε χρόνο για τη σχέση σας

Ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας με τον σύντροφό σου, αλλά δεν έχετε χρόνο να το συζητήσετε ή δεν θέλει ο ένας από τους δύο σας; Ήρθε η ώρα να την σταματήσετε αυτή τη κακή συνήθεια!Κάθε μέρα βρείτε χρόνο με το σύντροφό σας, να συζητήσετε την μέρα σας και αν υπάρχει κάτι που να σας απασχολεί. Ρωτήστε τον αν τον απασχολεί κάτι να σας το πει. Μην πιέσετε όμως πολύ την κατάσταση, γιατί ως γνωστόν οι άντρες δεν τους αρέσει να λένε πολλά.Πάντως αφήστε τις πόρτες ανοιχτές σε περίπτωση που κάτι τον απασχολεί να το συζητήσετε!

5.Κάντε του επαίνους

Πόσες φορές σας έχει πει καλά λόγια για το πως είστε; Σας έχει επαινέσει για την εμφάνισή σας; Οι άντρες χρειάζονται την ίδια αναγνώριση όπως και εσείς, ακόμα και αν δυσκολεύονται να το παραδεχτούν οι ίδιοι!Πείτε του ότι το καινούριο του τζιν στρώνει υπέροχα επάνω του, ότι το καινούριο του κούρεμα του πάει πολύ. Θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως και θα σας το ανταποδώσει και αυτός!

6.Οργάνωσέ του μία βραδιά με τους φίλους του

Οι άντρες δεν γνωρίζουν ότι οι γυναίκες επιθυμούν οι σύντροφοί τους να περνούν χρόνο με τους φίλους τους.Σίγουρα θα τον καταπλήξεις αν του πεις ότι θες να βγει με τους φίλους του και ακόμα περισσότερο αν διοργανώσεις εσύ ένα παρτάκι με τους κολλητούς του! Όσο για σένα μην κάθεσαι σπίτι όσο είναι έξω με τους φίλους του. Βγες και εσύ με τις κολλητές σου.Είναι σημαντικό για τα ζευγάρια να έχουν κάποιο χρόνο χώρια, εκτός από τις κοινές τους εξόδους. Φέρνει ισορροπία σε μία σχέση και την ευτυχία.

7.Βρείτε χρόνο για σεξ

Το πιο συναρπαστικό σε μία νέα σχέση είναι το σεξ. Για να έρθει ο αρχικός ενθουσιασμός της σχέσης το μυστικό είναι να ξαναέρθει στην επιφάνεια το σεξ! Αν το σεξ είναι μονότονο πλέον, είναι σημαντικό να είστε δημιουργικοί και να βρείτε καινούριες μεθόδους. Μπορεί να μην ακούγεται ρομαντικό αλλά είναι σημαντικό για κάποια ζευγάρια να κανονίσουν την ώρα του σεξ, για να μπορέσουν να βρουν χρόνο για το σεξ. Θα διαπιστώσετε ότι αν το βάλετε αρχικώς στο πρόγραμμα το σεξ, θα αρχίσετε να βρίσκεται περισσότερο χρόνο για σεξ καθημερινά.Έτσι χωρίς να το καταλάβετε, σε λίγο δεν θα χρειάζεται να το προγραμματίσετε και θα έχετε αποκτήσει την αρχική διάθεση για σεξ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου